helgen.

Helgen har varit toppen, i fredags hade jag lätt roligast hehe:) har sovit i tomelilla hela helgen, i lördags morgon mådde jag svin dåligt höll på att svimma och sånt -.- söndags så chillade jag bara. och idag så ska jag ta min buss hem halv 6:)

idag!

sitter i skolan just nu -.- är as trött!! slutar kl 11 idag bara för att idrotten är inställd :) så ska hem och duscha och fixa mig, sen tar jag bussen från Sjöbo ikväll till sövestad! hoppas på en trevlig kväll <3

fylle bilder!




















helgen!

jävligt rolig helg Hihi! fredags så var vi på lokalfest i hammenhög! :) jag, michaela, melissa, nelli, alice och Elin! vi hade det fett Nice, men sen stack michaela till Tomelilla. jag och alice sov hos någon i shamn han var jätte snäll som tog med oss hem till han för vi kom inte hem alls. -.- sen åkte vi hem på lördag morgon jag och alice sov exakt hela dagen sen vaknade vi på kvällen och somnade om senare igen. sen åkte jag hem i söndags och bara chillade hemma! :)

bilder sen i helgen!<3


















Godmorgon!

Sitter på lektion just nu! Kom 20 min försent imorse hehe, bara för att ag och alice missade bussen -.- Helgen har varit as nice speciellt lördagen hehe.. :) Fredags så festade jag och alice i tomelilla, och i lördags så festade jag, michaela, johanna och alice i Gärsnes. Fett nice var det hae det jätte roligt.. Det var chill med nytt folk också och inte samma gammla foket som man brukar festa med :) ! Sen hela söndagen så sov jag och alice ända till kl 5 på kvällen typ, Sen så sov jag hos alice inatt igen.. så vi stack till skolan tsm imorse :) !! skriver mera sen eller ikv!!

ikv :)

Sitter i skolan just nu slutar kl 11 idag sen blir det att ta bussen hem kl halv 12 :) Sen ska jag vaar hemma idag med mamma och hennes karr för att fira han för tt han fyller år idag, sen ska jag fixa mig och sånt sen drar jag in till tomelilla för att träffa michaela, johanna och alice! Blir Pardy Pardyikv hehe, vi ska fan go crazy ikv ;) Hoppas på en rolig kväll och roliga folk <3 !!

trött på allt..

Blir så trött på idiotiska vänner som bara gå och snackar skit hela tiden.. Varför kan dom inte komma och säga det face to face istället, och killar som tror att dom är något bara för att dom går runder och snackar som ett par idioter -.- Är så trött på allt dram nu, kan inte alla sluta att vara så jävla idiotiska och sluta att skappa drama !! shit säger bara jag..

Hem

Slutar om en kvart sen blir det att äta lunch, sen ta buusen till sjöbo halv 12 sen sticker jag hem :) Skönt att komma hem så man kan sova och bara chilla hemma lite, och snacka lite med mamma också! <3
Skriver mera ikv!!

mys:-*

har fikat med hjärtat idag, på bullen & bönan. har bara chillat i Tomelilla idag och träffat michaela och johanna en stund innan jag skulle ta min buss hem, så sitter på bussen på väg hem nu <3 ska bli skönt att komma hem och mysa ner sig i sängen och bara kolla tv ;) skriver mer sen!

Godmorgon

Vaknde kl 7 och min buss går 20 över -.- så sminkade mig lite snabbt och tog på mig mjukisar och en tröja, mjukisar är så skönt att ha på sig älskar det :D så gick ut till bussen sen så var den försenad typ en kvar blir så lack på skanetrfaiken... Och nu sitter jag i skolan ska snart börja lektionen.. slutar kl 2 idag sen blir det tomelilla med alice :D skriver mera senare <3 !!

sängen snart!

Då blir det sängen snart så jag kommer upp till skolan imorgon, just nu så sitter jag i köket och dunkar hög musik!! slå snart gå och duscha ska först ut med hunden en runda först. sen blir det sängen och kolla tv lite och mysa ner mig. skriver mer imorgon! <3

Chill.

Ingen skola idag, för jag mådde dåligt imorse :/ Så har bara sovit och tagit det lugnt idag, sen kom mamma in på rummet och frågade om jag ville med in till byn och ta en fika med henne :) Så jag gick upp och tog på mig och sånt, så vi åkte in och tog en fika och gjorde några ärenden på banken och sånt. Sen åkte vi hem så just nu sitte rjag bara hemma och tar det lugnt, ska snart hjälpa mamma med maten :) skriver mera sen!! <3

Godmorgon!

Sitter i skolan nu, slutar halt 12 idag chill som fan! Sen ska jag åka till tomelilla och träffa emelie en stund, sen ska jag till alice gör vi måste fixa sprit och fixa oss och sånt för ikv! Då blir det Svedala ikv med underbara vänner :-* och trevligt folk :) Hoppas på en rolig och trevlig kväll.. Skriver nog mera senare!

Godmorgon

Godmorgon hehe, skolan nu chill dag idag slutar kl 11 idag :) sen får man se vad som händer efter skolan <3 !!

kärlek :-*



Skiter i vad du säger om denna bilden Alice jag tycker den är fin på oss två!! <3
Ville bara berätta hur mycket du betyder för mig och så mycket du har hjälpt mig med på det sistonde, med allt jag har börjat komma på topp igen och det är bara för att du har varit där och stöttat mig! och jag vet om att jag inte så mycket för att snacka om mina problem, men du vet om att jag kommer alltid finnas där för dig och kommer hjälpa dig så gott jag kan!! älskar dig mitt lilla hjärta, fast vi bråkar lite då och då så löser vi det direkt haha! love u Alice Andersson! <3

skönt!

Vi har vaknat till till liv nu hehe, vi har ätit frukost och Rökat. Och dunkat musik som Fan skönt har det varit, vi fixar oss lite nu ska snart ner i byn! sen halv 2 ska jag ta min buss hem! ska passa hunden idag igen -.- men ändå skönt att komma hem och chilla lite! både Måndagen och tisdagen idag så har vi varit lediga från skolan så det är jävligt skönt <3 börjar skolan imorgon kommer bli sjukt pinsamt för mig och Alice hehe;) skriver mera senare <3 !!

Godmorgon!!

Godmorgon, har inte alls sovit skönt inatt -.- har vaknat av Alice att hon har brett sig som Fan och att hon smälde till mig i ryggen när hon låg och sov haha, vilken sjuk brud -.- men vaknade typ vid kl 9 svin drygt ville sova länge idag, ska snart ut och röka min morgon cigg!! Alice ligger fortfarande och sover, skulle väcka henne då vid kl 9 då sa hon bara käften vill sova längre
hahaha :p men nu ska jag ut och röka och vakna till liv, skriver mera senare!! <3









RSS 2.0